Link Building

Link building
Pozicionim ne Motorret e Kerkimit, gjah kliente te rinj, Brand Awareness

Pse Link Building eshte e rendesishme?

400
perqindja e backlink me shume e websiteve ne faqen e pare
94
perqind e faqeve web ne bote jane pa backlink
2
faktoret kyc te SEO: Kualitet e Link Building
3
muajt per te pare rezultatet e Link Building
Ujkun qimen e nderron por Pozicionimin se harron

Link Building: kontent e SEO nuk mjaftojne!

Te ndertosh biznesin me nje Strategji SEO do te thote qe klientet te te gjejne, ti pergjigjes kerkesave te tyre dhe si rrjedhoje te shtosh shitjet e kontaktet, duke permiresuar kompanine tende.

Pervec kontentit dhe teknikave SEO On-Page (On-Site), jane shume te rendesishem linqet e marra nga website te tjere (backlink). Strategjia e Link Building hyn ne tekniken e SEO Off-Page.

Kontent dhe SEO nuk mjaftojne. Nqse do te jesh nje Ujk Alpha ne biznesin tend eshte e rendesishme nje srategji Link Building. Wolf Agency ve ne dispozicion rrjetin privat, teknikat e saj dhe pasionin ne punen tone. Do te kapesh qe tani Gjahun tend? Fillo tani, na kontakto per nje konsultim falas.

Wolf Agency. Seo a 360 gradi
wolf agency. Seo a 360 gradi
Fjalet kyce, ushqimi i preferuar i Ujqërve

Pozicionim Seo natyral, jo gjenetikisht i modifikuar

Strategjia e Link Building parashikon shkrimin e artikujve te website te permiresuar SEO-Friendly per nje ose me shume fjale kyce per bisnesin tend. Per nje rritje natyrale dhe korrekte, ushqejme motorret e kerkimit vetem me ushqim bio ( jo te modifikuar gjenetikisht), backlink te cilesise se larte ne website me autoritet ( mund te publikojme artikujt per ty ne mbi 10 mije gazeta e magazine). Syte e Ujkut shohin me shume dhe kjo rritje natyrale do te permiresoje pozicionimin e website tuaj, duke krijuar mirebesim te ju.

Ujqërit tane do te ndertojne nje strategji korrekte per biznesin tend, me kualitet te larte dhe te ekuilibruar ne pergjithesi bashke me backlink qe do te ndertojme. Nje strukture e forte e Linqeve ne hyrje qe asnje nga konkurrentet e tu mund te enderroje te kete, te pret. Nxito e na kontakto per te filluar menjehere!

01
Si Funksionon?
Si Funksionon?

01 Sherbim Link Building

Ndertojme rreth website tend strategjine me te mire te Link Building duke ndertuar Backlink e vleresuar sinjalet me te rendesishme ( vertikal, autoritet...). Do te bejme qe biznesi yt te jete me i miri online, duke garantuar me shume vizibilitet ne motorret e kerkimit
Na Kontakto
02
Pse Link Building?
Pse Link Building?

02 Per te arritur te Paret, aty ku duhet

Megjithese rendesine e madhe, kompanite qe investojne ne link building jane shume pak. Do te analizojme sektorin e biznesit tend dhe do te tregojme kur mund te kalosh konkurrentet. I Pari, me Perpara te tjereve
Na Kontakto
03
Shto klientet dhe shitjet
Shto klientet dhe shitjet

03 Link Building per te perfituar kliente dhe shitje

Te arrish pozicionet e para per fjalet kyce te biznesit tend do te thote te tregosh te tjereve nje imazh unik dhe me autoritet per klientet. Perkthimi? Kontaktet dhe shitjet do te shtohen me shume
Na Kontanto
04
Penalizim: fshirje e backlink
Penalizim: fshirje e backlink

04 Website i penalizuar ne Google? Na Kontakto

Ke investuar keq ne aktivitet Link Building?
Fale analizes tone te detajuar do te heqim ata backlink demtues duke te sjelle rezultate te menjehershme dhe duke zgjidhur problemin e penalizimit , duke permiresuar pozicionimin
Na Kontakto
05
Rezultate te dukshme. Te sigurta
Rezultate te dukshme. Te sigurta

05 Wolf, Agjensia jote e Link Building

Me strategjine e duhur te Link Building, mund te verifikosh e monitorosh sesi website juaj do te rritet ne motorret e kerkimit. Zgjidh Ujqerit e Wolf Agency si agjensia jote e Link building, ofrojme rezultate qe zgjasin ne kohe
Na Kontakto
 • 01
  Si Funksionon?
 • 02
  Pse Link Building?
 • 03
  Shto klientet dhe shitjet
 • 04
  Penalizim: fshirje e backlink
 • 05
  Rezultate te dukshme. Te sigurta
Deshiron te kesh rezultate menjehere!

Na Kontakto per nje konsultim Falas

Do te eksplorojme bashke mundesite e pafund qe ofron SEO.

  Deshiron nje kontakt direkt?
  Na Telefono
  +39 3886322400
  Shkruaj ne Whatsapp
  +39 3886322400
  Dergo Email
  [email protected]
  Prenoto nje vizite!
  Via C. Colombo 2 - 10024, Moncalieri (Torino)
  Jemi hapur nga e Hena ne te Premte ora 9-19