Wolf Agency. Seo a 360°
Bashkimi ben Fuqine

Backlink Audit

Backlink Audit është themelor për të analizuar cilësinë e lidhjeve që lidhin faqen tuaj, e rrjedhimisht për ta përmirësuar atë. Lejoni që të viheni re duke optimizuar rezultatet e kërkimit për klientët e tu potenciale dhe duke hequr faqet e dëmshme për pozicionimin e faqes tënde.

Na kontakto per analize Falas
Backlink audit
Studio terrenin, fillo gjuetinë

Përse të besh Backlink Audit me ne?

2
Faktorët kyç të SEO: cilësia e përmbajtjes dhe e link building
30
% që përfaqësojnë Backlink në pikësimin në Google
36
% e kompanive që punëson profesionistë të pavarur për të bërë link building
97
% e kompanive që marrin më shumë Backlink falë Blog-ut
Per te mos pasur me frike nga konkurrenca

Optimizoni profilin tuaj Backlink

Të investosh në Link Building për të ngjitur malin SERP është themelore, por po ashtu është edhe Auditimi i Backlink.
Kompanitë të cilat e kuptojnë rëndësinë e këtyre aktiviteteve nuk janë të shumta. Është e vështirë të besohet, por shumë e anashkalojnë rëndësinë e patave që mund të vënë në vështirësi Ujkun, dhe për pasojë dhe synimin e tij drejt vendeve të para në Google

Lidhjet e jashtme në fakt mund të jenë burim ushqimi të vlefshëm për ata qëm pasi kanë aplikuar teknikat SEO në faqet e tyre, duan ta zgjerojnë më shumë strategjinë e tyre. Pikërisht si ushqimi që ushqen Ujkun, nëse lidhjet e jashtme jane toksikë, shëndeti i atij që i ka ngrënë do të dëmtohet shumë.

Shërbimi ynë i Backlink Checker dhe eksperienca jonë dhjetëvjeçare, janë instrumentet që ne përdorim për të ofruar Auditimin e Backlink më të mirë të mundshëm për faqet e websitit tuaj.

Wolf Agency. Seo a 360 gradi
wolf agency. Seo a 360 gradi
Pasuroje Faqen tende ne Web

Përmirëso profilin tënd të lidhjeve me Wolf Agency

Të pozicionosh faqen tënde Web do të thotë të investosh burime dhe t’i japësh rëndësi parësore përmbajtjes. I gjithë ky mundim mund të zbehet në një kohë të shkurtër pa një aktivitët të Backlink Auditit, i nevojshëm për të njohur pikat e dobëta të faqes tënde, por mbi të gjitha toksicitetin.

Analizojmë profilin tuaj të Backlink sipas kritereve të vlerësimit më aktuale të motorëve të kërkimit. Autoriteti i domeinit, autoriteti i faqes, rrjedha e citimeve dhe e besimit: do të marrim në konsideratë e shqyrtojmë të gjitha aspektet relevante të faqes dhe ato nga të cilat arrijnë lidhjet. Nëse ke zhvilluar aktivitet të link building shume kohë më parë, faqet dhe domeinet që kanë pasur të bëjnë me të mund të kenë ndryshuar totalisht profil: edhe për këtë arsye është themelor aplikimi i aktivitetit të Backlink Auditit.

Të dish të shikosh brenda, të korrigjosh atë që mund të jetë bërë gabim, është themelore pëR të parë përpara. Të gjithë gabojnë, por fiton ai që pranon të korrigjohet e të mos bëjë më gabime.

01
Si funksionon?
Si funksionon?

01 Sherbim Backlink Audit

Vizibiliteti në motorët e kërkimit do të thotë të jesh aty dhe të japësh përgjigje për atë që kërkojnë përdoruesit e tu. Verifiko sa i mirë, relevant dhe sa cilësor është profili yt për të arritur në pozicionet e para me përmbajtjen e faqes tënde.
Kontakt
02
Respektojme algoritmet
Respektojme algoritmet

02 Ujku humbet lëkuren por jo Backlinkun

Jemi gjithnjë të azhornuar mbi të rejat e fundit për sa i përket algoritmave për pozicionimin e faqeve: çfarëdolloj drejtimi të marrin motorët e kërkimit do të dimë të përmbushim strategjinë tënde SEO menjëherë
Kontakt
03
Vetem Backlink cilesor
Vetem Backlink cilesor

03 Auditimi i Backlink me prejardhje të kontrolluar e të garantuar

Shërbimi ynë i Auditimit të Backlink ka për qëllim ruajtjen e të gjitha backlink cilësore të faqes suaj. Nuk do të ketë ndikime negative mbi numrin e vizitorëve, por vetëm përmirësim të pozicionimit
Kontakt
04
Raporto vetem ate qe do
Raporto vetem ate qe do

04 Rezultate te Garantuara

Kontrollo sinjalet që do t’i dërgosh motorëve të kërkimit në lidhje me faqen tënde: rrisni shikueshmërinë tuaj me shërbimin tonë të Backlink Strategy
Kontakt
05
Te gjitha avantazhet e SEO
Te gjitha avantazhet e SEO

05 Klientët e tu potenzialë të kërkojnë ty

Përmirëso pozicionimin tënd organic për të marrë trafik të interesuar dhe të një cilësie të lartë. Duke zgjedhur të bësh Auditimin e Backlink me ne, ke nuhatur tashmë shtegun më të sigurtë për të arritur majën.
Kontakt
 • 01
  Si funksionon?
 • 02
  Respektojme algoritmet
 • 03
  Vetem Backlink cilesor
 • 04
  Raporto vetem ate qe do
 • 05
  Te gjitha avantazhet e SEO
ELIMINOJME ‘PATAT’ QE HELMOJNE UJKUN TEND

Na kontakto për një analizë të Backlink Auditit Falas

Largo Backlink të dëmshëm, sille faqen tënde në pozicion të parë: spikat kërcimin drejt majës, lirohu nga nga ngarkesat që rëndojnë renditjen tuaj.

  Preferon nje Kontakt direkt?
  Na Telefono
  +39 3886322400
  WhatsaApp
  +39 3886322400
  Adresa
  Via C. Colombo 2 - 10024, Moncalieri (Torino)
  Siamo aperti dal Lunedì al Venerdì dalle 9 alle 19