Wolf Agency. Seo a 360°
URIA E NXJERR UJKUN NGA PYLLI

LinkedIn Ads

Reklamimi në LinkedIn dhe menaxhimi i fushatave për t’ju bërë të njohur në pyllin botën e biznesit: brand awareness, trafik në faqe, angazhim dhe ndjekës, shikime të videove, lead generation B2B, rekrutim. Do t’ju ndihmojmë të komunikoni në mënyrë efikase në rrjetet sociale më të përdorurar për rritjen ebiznesit në formën B2B dhe B2C.

Na Kontakto
lupo wolf agency
SYNO PROFESIONISTET NE BAZE TE FUNKSIONEVE TE PUNES, SEKTORIT, KUALIFIKIMEVE…

Drejtojuni një audience unike me reklamat në LinkedIn

575
Milionë përdorues të regjistruar në LinkedIn
13
Milionë përdorues Italianë të regjistruar në LinkedIn
80
% e klientëve B2B të gjeneruar në krahasim me rrjetet e tjera sociale
277
% e konvertimit në krahasim me rrjetet e tjera sociale
KONTAKTE B2B, BRANDIM, REKRUTIM, KONVERTIME NE FAQE

Përse të zgjedhësh reklamat në LinkedIn? Avantazhet

Potenciali i pafund i LinkedIn duhet të vendoset në putra duar të afta që dinë të shfrytëzojnë edhe rrezikun e fshehur të këtij rrjeti social. Pikat e forta të platformës qëndrojnë në orientimin e saj drejt Biznesit. LinkedIn ka një publik profesionistësh që nuk kërkon në rrjete sociale foto të maceve, ujqërve, meme, pjata….Mundësitë e targetimit  pra janë të pa precendenta: kërkon për shembull një ujk alfa drejtues me aftësinë për të firmosur një marrëveshje? Falë Ëolf Agency mund ta bësh!

Objektivi është rritja e biznesit tuaj nëpërmjet rrjetit të kontakteve dhe partneriteteve të reja. Një hap i gabuar në reklamat e LinkedIn është një hap i gabuar jo vetëm në sytë e klientëve të tu potencialë, por dhenë sytë e atyre që lëvizin në të njëjtin terren me ju. Wolf Agency mund të gjenerojë kontakte per biznesin tuaj, mund të bëjë brandimin, t’ju ndihmojë në rekrutimin ose rritjen e konvertimeve në faqen tuaj: jemi ajo që po kërkoje për projektin e radhës në LinkedIn.

Wolf Agency. Seo a 360 gradi
wolf agency. Seo a 360 gradi
LINKEDIN INMAIL, REKLAMA NE LINKEDIN, VIDEO REKLAMA

Fushata të reklamave në LinkedIn, rrjeti profesional më i madh në botë

Të bësh fushata në LinkedIn do të thotë të flasësh me njerëzit në kapacitetin e tyre të korporatës. Mund të synoni profesionistë aktivë në bazë të kualifikimeve, funksionit ne kompani, sektorit etj.

Rezultatet që mund të arrini falë Wolf Agency me fushatat e reklamave në LinkedIn nuk janë vetëm të matshme dhe me cilësi të lartë, por po ashtu përbëjnë një element thelbësor në arritjen e objektivave përtej performancës, përforcojnë imazhin e markës tuaj në një nivel më institucional, krahasuar me rrjetet sociale.

Fushatat e reklamave në LinkedIn Inmail ju lejojnë ta targetizoni audiencën tuaj me një mesazh direct. Një dimension unik në të cilin do t’ju bëjmë të arrini majën me redaktimin e kopjes, me konsulencë strategjike, me menaxhimin dhe monitorimin e fushatës. Falë bashkërendimit të këtyre elementëve, mund të zhvilloni branding dhe lead generation me një goditje të vetme. LinkedIn nuk është një terren për ujqërit e vetmuar!

01
SI FUNKSIONON?
SI FUNKSIONON?

01 Shërbime të reklamave në LinkedIn

Ju ofrojmë një konsulencë që ka në qendër nevojat tuaja të promovimit në LinkedIn. Do të ndërtojmë së bashku materialin, do të vlerësojmë biznesin tuaj dhe do t’i japim tonin e duhur të zërit asaj çka ju doni të shprehni.
Na Kontakto
02
SUKSESET TONA, NE SHERBIMIN TUAJ
SUKSESET TONA, NE SHERBIMIN TUAJ

02 Si të bëni fushatë në LinkedIn

Fushatat e reklamave në LinkedIn, Inmail, reklama LinkedIn leads, video reklama: për t’ju bërë të lëvizni në pyllin LinkedIn me hapa të sigurt falë kompetencave të Wolf Agency.
Na Kontakto
03
KONTAKTE DHE PARTNERITETE TE REJA
KONTAKTE DHE PARTNERITETE TE REJA

03 Rrisni numrin e klientëve dhe të shitjeve me fushatat e reklamave në LinkedIn

Ndërtoni një rrjet me ndjekës të interesuar për përmbajtjen e aktivitetit tuaj. Krijoni kontakte me vlerë për të bërë të mundur rritjen e biznesit tuaj, bëhu i njohur nga ata që nuk janë pre e lehtë, por duhen pushtuar.
Na Kontakto
04
VITRINA E BIZNESIT
VITRINA E BIZNESIT

04 Komunikoni me profesionistë si vetja juaj

Mos u limitoni me përshtatjen me trendet e momentit në komunikimin B2B të sektorit tuaj. Paraprijini me shërbimin tone të reklamave në LinkedIn dhe përdoreni rrymën në favorin tuaj.
Na Kontakto
05
SUPORT STRATEGJIK I PLOTE
SUPORT STRATEGJIK I PLOTE

05 Wolf, angjencia juaj e reklamave LinkedIn

Nëse keni pak njohje me reklamat në LinkedIn, por e keni ndjerë potencialin e tyre, ju krijojmë një strategji komunikimi B2B të plotë dhe të sigurt për ROI!
Na Kontakto
 • 01
  SI FUNKSIONON?
 • 02
  SUKSESET TONA, NE SHERBIMIN TUAJ
 • 03
  KONTAKTE DHE PARTNERITETE TE REJA
 • 04
  VITRINA E BIZNESIT
 • 05
  SUPORT STRATEGJIK I PLOTE
MAJAT PER T’U NGJITUR NUK PRESIN!

Na kontaktoni. Konkurrentët tuaj nuk rrinë të presin, kanë filluar tashmë të lëvizin në LinkedIn.

Lëviz sa më shpejt për të arritur para të gjithëve synimin qe vërtet ka rëndësi, atë të targetit tuaj.

  Preferon një kontakt direkt?
  NA TELEFONO
  +39 3886322400
  WhatsApp
  +39 3886322400
  Ku Jemi
  Via C. Colombo 2 - 10024, Moncalieri (Torino)
  Siamo aperti dal Lunedì al Venerdì dalle 9 alle 19